Corona – werking van ons kantoor

Beste klanten,

Zoals u ondertussen al vernomen zal hebben, heeft de overheid verstrengde maatregelen genomen om de verspreiding van het coronoavirus tegen te gaan.

De maatregelen hebben ook invloed op de werking van ons kantoor. Daarom hebben wij besloten om ons kantoor gesloten te houden, mits volgende bepalingen:

  • u kan ons de komende weken 7 dagen op 7 en de klok rond steeds per mail bereiken
  • al onze face-to-face afspraken tot en met 5 april zijn geannuleerd. Wij zullen de afspraak telefonisch of via mail afhandelen
  • indien u boekhoudingen wilt afgeven of terug oppikken, willen wij vragen om ons eerst te contacteren. Gelieve ook even aan te bellen wanneer u aan ons kantoor staat.

Via een nieuwsbrief hebben wij jullie reeds op de hoogte gebracht voor de genomen steunmaatregelen en de aanvraag van het overbruggingsrecht. Wij zullen jullie ook contacteren voor de aanvraag van de hinderpremie. U vindt hier op deze website ook meer informatie terug over welke zaken verplicht moet sluiten.

Hou ondertussen u ook aan de basisregels om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en volg ook de maatregelen van de overheid strikt op. Enkel op deze manier kunnen wij gauw door deze periode heen komen en samen kunnen wij dit virus tegenhouden.

Verzorg en bescherm jezelf en jullie naasten!